Access Facelift

Што ако стареењето е само избор?

Дали верувате во чуда и дека сè е можно? Дали знаете дека само со допир и енергија можете да го подмладите и подобрите вашето здравје? Не ви требаат скапи креми или други хируршки процедури кои се болни и скапи. Сè што може да се направи ако сте подготвени само со допири. Дали ви звучи интересно ова?

Дали сакате овој многу едноставен енергетски третман кој за разлика од другите методи на подмладување, е многу понежен за вас и вашето тело? Сакате да изгледате помлади? Се чувствувате помлади?

Ако сакате да се подмладите внатре и надвор од полето на природен начин, тогаш ова е за вас.

Нашето лице е слика на нашиот живот, нашите грижи и проблемите што ги носиме со себе и самите себе. Промената на нашите верувања, ставови, гледишта за задачите и обврските што треба да се справуваме секојдневно, ни дава можност да поминеме низ животот со поголема леснотија, а тоа се рефлектира во нашето лице. Во комбинација со посебен, исклучително пријатен енергетски третман, добиваме повеќестрано дејство – лифт за лице без скалпел и ослободување од ограничувачки обрасци. Како би можело да биде подобро?

Секој пат кога ќе се погледнеме во гледало и судиме како изгледаме… нашите ќелии се сеќаваат и го заклучуваат тоа наше судење.Facelift ја брише мобилната меморија на пресудата и го подмладува телото и нашето битие!Одкако ќе ги ослободиме и ги елиминираме пресудите што ги проектираме за лицето во огледало нашето тело има простор да се регенерира.

Додека го добиваме овој процес, многу различни енергии се применуваат на телото и на лицето и има можности да се открие што може да се ослободи.Што ако можеме да поништиме се што судиме за нашето лице?И како може подобро од тоа?.