Access Bars

Access Bars им помогна на илјадници луѓе да променат многу аспекти од нивниот живот. Луѓето пријавуваат подобро здравје, леснотија при спиење, слабеење, подобри емотивни и сексуални односи, ослободување од вознемиреност, стрес, депресија, анксиозност и многу повеќе …

Access Facelift

Што ако стареењето е само избор?Дали верувате во чуда и дека сè е можно? Дали знаете дека само со допир и енергија можете да го подмладите и подобрите вашето здравје? Не ви требаат скапи креми или други хируршки процедури кои се болни и скапи.

МTVSS

MTVSS е еден од најдинамичните процеси во Access.Moже да има силно влијание на имунилошкиот систем.Канцер и други потенцијално фатални болести можат да се променат со редовна употреба на овој процес.

Клеточна меморија

Клеточна меморија претставува третман кој се користи при санирање од најмали посекотини на кожата се до заздравување на скршеници на коските за кои е потребна операција.Клеточната меморија е третман кој помага за сите физички повреди на телото.

ДММД

Двата процеси предизвикуваат трансформација на молекулите.
Де-молекуларната манифестација ги трансформира молекулите во тоа што не биле претходно( пр. здрави клетки) за да почне да постои нешто што не постоело претходно (пр. алкална средина на организмот).

Биомиметичка мимикрија

Биомиметичка мимикрија е процес кој ги елиминира сите области каде ги копираме или имитираме реалностите на другите луѓе, нивните животи, телесни болести, заболувања итн.Тука е вклучено и се она што се смета за генетска карактеристика или наследна болест.

Корекција на вид

Корекција на вид, овој е динамичен процес  кој може да влијае на подобрување на вашиот вид, намалување на вашата диоптрија,катаракта и значително да ги намали проблемите со вашите очи. Овој процес може значително да помагне при проблеми со синуси.

Повлекување Енергија

Повлекување Енергија е процес кој може да го користиме во секој сегмент во нашиот живот за се што сакаме. Состојбата се менува на база на енергијата која што можеме да ја примиме. Суштината на енергетскиот проток е како да научиме да ги користиме енергетските протоци и со нив да креираме поинаква реалност.

Ентитети

Ентитети се суштества без тела, ние се држиме до нив а не они до нас.  Тие се дефинарана енергија. Ако сме доволно силни да добиеме ентитет тогаш сме и доволно силни да се ослободиме од него. Ентитетите ги има насекаде …во нас, околу нас, во секој простор.

Препораки

Мојата водилка без која животот немаше смисол - Ана Марија.Огромна благодарност за се она што ме научи! Ми го направи животот рај! Ми покажа како може се да функционира со леснотија и ми ја покажа моќта која е во сите нас! ТИ Благодарам за знаењето што несебично го делиш!- Емилија Жижовска
Благодарение на Барс со кој ме запозна Ана Марија, живот ми стана многу полесен. Покрај неа освестив дека се е во моја моќ и животните состојби и ситуации се менуваат правопропорционално со мојата свест- Маја Вукичевич
Дека се е можно и се е достижно за прв пат го почувствував со Ана Марија.Не знаев дека имаме огромна моќ, никој така не не учел! Многу Ти Благодарам дека постоиш АНА Марија!- Вукосава Пешич Алексич