ТРЕТМАНИ

Access Barsb FC

Access Bars им помогна на илјадници луѓе да променат многу аспекти од нивниот живот.

Access Facelift FC

Ако сакате да се подмладите внатре и надвор од полето на природен начин, тогаш ова е за вас.

Body process

Повеќето од нас го поминуваат целиот свој живот во потрага по одговорот.

Ентитети

Ентитети се суштества без тела, ние се држиме до нив а не они до нас.Тие се дефинарана енергија.

ПРОЦЕСИ

Клеточна меморија

Клеточната меморија е третман кој помага за сите физички повреди на телото.

Де-молекуларната манифестација

Де-молекуларната манифестација ги трансформира молекулите во тоа што не биле претходно

Корекција на вид

Корекција на вид, Овој е динамичен процес кој може да влијае на подобрување на вашиот вид, намалување на вашата диоптрија, катаракта и значително да ги намали проблемите со вашите очи.

Биомиметичка мимикрија

Биометрија е се она што е вкоренето во нашето тело трудејќи се да ги копираме или разбереме другите.

Молекуларна де-манифестација

Молекуларната де-манифестација ги трансформира молекулите овозможувајќи страните тела во организмот да се отстранат или станат неутрално тело во организмот.

Повлекување Енергија

Повлекување Енергија е процес кој може да го користиме во секој сегмент во нашиот живот за се што сакаме.