Ана Марија

Ана Марија Механџич

Добрeдојдовте Драги мои, 
Јас сум Ана Марија:
  1. Сертифициран Access Consciousness Bars® Facilitator,
  2. Access Consciousness Facelift® Facilitator
  3. Access Consciousness Talk To The Entities® Practicioner
  4. Access body Processes Practicioner
  5. Clearing Houses A-Z Practicioner
  6. Walks – in Practicioner

Моето патување во потрага па повискока свесност започнува уште од најрана возраст. Во  мојата најрана возраст интересирањето како всушност функционира човековиот ум го изразував преку прашања. Добивав најразлични одговори но се тоа не беше одговорот што го барав, знаев дека има уште и уште … уште…

 

Подoцна тие прашања и идејата дека постои универзална сила во секој од нас која креира бесконечни можности е девиза која ме поведе во потрага низ светот да запознаам различни култури, начини на живеење и техники за зголемување на свесноста преку постигнување на ментално јасна и емотивно стабилна состојба.

Во потрагата се запознав со Access Consciousness®  и преку користење на процесите научив како да го излекувам секој дел од своето тело со помош на сопствената енергија и внесов свесност во секој аспект од мојот живот.
Употребливоста на Access Consciousness® во секојдневниот живот исполнета со прагматичност и едоставни процеси за подобрување на функцијата на телото секому дозволува да го подобри квалитетот на својот живот.
Моето патување не престанува
Ве повикувам да се нурнете заедно со мене во Вашите бесконечни можности и да креирате живот кој навистина го заслужувате…

Ана Марија Механџич FC Bars и FC Facelift

Дипломиран Доктор по Природна Медицина

Дипломиран Нутриционист

Дипломиран Хербалист

Бахов Практикант

Фенг Шуи Консултант

Поборник на Веганска Храна и Здрав Живот

Енергетски Техники

Реики

Кундалини

Теслини таласи

Ескалибур

Креатон

Vortex

Интензив

Силва метод

Чистење на енергии

Регресија

Енергетска Психологија EP

Hooponopono

Лечење аура

Отварање чакри

ЕФТ

Реконективно исцелување

Matrix Energetics

Filis Kristal Одврзување

Афирмација Louise Hay

ТЕО

Тхета исцелување

Ангелска исцелување

Фенг шуи

Космичка Енергија