Blog Center

May 25

Што е страв?

Стравот значи дека немаме доверба, дека не веруваме... ТОЈ е сеприсутен на планетата! За стравот секој ден слушаме и го гледаме во облик на војна, насилство, убиства... Стравот е недостаток на верба во себе. Поради тоа не му веруваме на животот. Немаме верба дека за нас се води сметка на... read more →