Ентитети

Ентитети се суштества без тела, ние се држиме до нив а не они до нас.Тие се дефинарана енергија.

 

Комуникацијата со субјектите е еден од трите основни принципи на разговор со ентитетите.

 

Комуникацијата е толку важна за олеснување и справување со духовниот свет, но толку многу луѓе се целосно несвесни за неговата моќ и леснотија.

 

Овој процес помага да се ослободиме  од сите Ентитети едноставно и лесно за да имаме прекрасен живот.